Shoppingbag
Menu
Filters

Vacancies

Verkoop Specialist

Om onze klanten wereldwijd met advies op maat te kunnen bedienen zijn we op zoek naar een gedreven Verkoop Specialist, een ambassadeur voor onze zaak! Shoes & Shirts is een familiebedrijf in het verfijnde Stokstraatkwartier in Maastricht en al 30 jaar toonaangevend op het gebied van ambachtelijk gemaakte schoenen, shirts en accessoires van makers met een authentieke oorsprong en een eigen signatuur. We voeren onder andere de volgende merken in onze collectie: Crockett & Jones, Santoni, Bontoni, Church's, Tod's, Acqua di Parma en Dents. We zijn een bedrijf waar niet alleen kwaliteit hoog in het vandaal staat maar ook de passie voor de producten waarmee we werken, het stroomt door onze aderen en ook door die van onze klanten, het zijn echte liefhebbers.  


Wij bieden je in je rol als Verkoop Specialist een uitdagende en afwisselende baan met een veelzijdig takenpakket waarin een open houding en kritische blik wordt gewaardeerd en het delen van ideeën wordt geënthousiasmeerd.

In eerste instantie ben je verantwoordelijk voor de algemene tevredenheid van onze klanten en het goed reilen en zeilen van onze zaak. Tevreden en terugkerende klanten zijn het kompas voor ons denken en doen. We geven een overtreffende service met deskundig advies. Je bedenkt ideeën en neemt initiatief om continue de klanttevredenheid te verbeteren en te verhogen en onze klantenkring verder uit te bouwen. Je kunt hierbij denken aan het organiseren van speciale events of het opzetten van after sales trajecten. Verder ben je verantwoordelijk voor het correct opvolgen van alle online verkopen, de online aanvragen over producten probeer je om te zetten in een succesvolle verkoop.

De controle van binnen komende producten en het signaleren van fouten, voorraadbeheer van actuele winkelvoorraad behoren eveneens tot jouw taken net zoals speciale klantverzoeken.

En als je het in je hebt: doorgroeien tot Sales Manager behoort ook tot de mogelijkheden. 


Vereisten:

Als Verkoop Specialist bij Shoes & Shirts beschik je over de volgende eigenschappen:

•Minimaal 3/4 jaar relevante verkoopervaring in fysieke winkels maar bij voorkeur ook in het werken met online webshops
•Affiniteit met en ervaring in de high-end modebranche is een absolute pré
•Een sterke persoonlijkheid met een representatieve en verzorgde uitstraling
•Oog voor detail
•Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
•Beheersing van de Duitse en/of Franse taal is een pré
•Bereidheid om flexibele uren te werken met een beschikbaarheid van 40 uur per week


Wat bieden we:

Een afwisselende en dynamische baan binnen een gepassioneerd team. Daarnaast een mooi salaris en goede arbeidsvoorwaarden, zoals speciale prijzen op de producten die we voeren. Bij gebleken geschiktheid behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden net zoals de juiste ondersteuning voor een mooi carrièrepad in de high-end retailbranche. 

Hebben we je interesse gewekt?
Stuur ons je C.V. en motivatiebrief samen met een recente foto. We nemen dan binnen 2 weken na ontvangst van je sollicitatie contact met je op.


T.a.v. Dhr. J.J. van den Eertwegh
Info@shoesandshirts.nl
__________________________________________________________________________________________________________

There are currently no other vacancies but you can always send us an open job application. If your interests and qualities match a possible future vacancy, we will retain your application for one year.

Email us your open job application by sending an e-mail to:

info@shoesandshirts.nl

iDEAL Visa MasterCard American Express (SafeKey) Bancontact / Mister Cash SOFORT Überweisung