Shoppingbag
Menu
Filters

Vacancies


Junior Online Marketing & Sales Medewerker 

Shoes & Shirts is een familiebedrijf in het verfijnde Stokstraatkwartier in Maastricht en al meer dan 30 jaar toonaangevend op het gebied van ambachtelijk gemaakte schoenen, shirts en accessoires van makers met een authentieke oorsprong en een eigen signatuur.  

We zijn een bedrijf waar niet alleen kwaliteit hoog in het vandaal staat maar ook de passie voor de producten waarmee we werken, het stroomt door onze aderen en ook door die van onze klanten, het zijn echte liefhebbers. Om deze klanten wereldwijd met advies op maat te kunnen bedienen zijn we op zoek naar een gedreven Junior Online Marketing & Sales collega die deze passie deelt. 

Wij bieden je een uitdagende en afwisselende baan met een veelzijdig takenpakket waarin je de ruimte krijgt om je te ontplooien en ontwikkelen op het gebied van Online Marketing, maar ook op het gebied van Sales. 

Bij Shoes & Shirts draait het niet om standaard verkopen, maar om de details, de puntjes op de “i”, productkennis en het moeiteloos nemen van een extra stap voor onze klanten. Je hoeft dus niet met een enorme bak aan ervaring bij ons binnen te komen. Veel belangrijker vinden we het dat je je kunt inleven in onze klanten, dat je een voorliefde hebt voor handgemaakte producten en je daarnaast goed kan opereren in een klein team. Dat je dus niet onrustig wordt van het feit dat we geen multinational zijn met enorme doorgroeimogelijkheden, maar dat we wel denken als een multinational. 

Heb je verkoopervaring in de retail branche, maar ben je ook geïnteresseerd in online marketing of heb je er zelfs al wat ervaring in opgedaan? Onze online verkopen en de bezoekersaantallen van onze webshop zijn in de afgelopen jaren enorm toegenomen net zoals onze volgers op Instagram, maar er is zeker potentie om hier nog meer in te groeien en te professionaliseren. Daarom zijn we op zoek naar een collega die naast het verkopen en het geven van advies in de winkel ook een aantal dagen per week de focus kan leggen op het online gedeelte. Beide even belangrijk. Denk bij online bijvoorbeeld aan de optimalisatie van de webshop, geen stress het technische gedeelte hoort niet tot de werkzaamheden, maar het signaleren van verbeterpunten zodat de bezoeker een betere online ervaring heeft bijvoorbeeld wel. 

Een ding is zeker, de functie is zeer divers. We werken met een klein maar zeer gedreven team en in de basis blijft belangrijk dat tevreden en terugkerende klanten het kompas zijn voor ons denken en doen. We geven overtreffende service met deskundig advies, of dit nu online of in de winkel is. Juist de combinatie van beide is waar we sterk in geloven. 

Vereisten: 

Als Junior Online Marketing & Sales Medewerker beschik je over de volgende eigenschappen: 

•Minimaal 2 jaar relevante verkoopervaring in fysieke winkels maar bij voorkeur ook in het werken met online webshops, maar is geen must. 

•Affiniteit met en ervaring in de high-end retail branche is een absolute pré 

•Een sterke persoonlijkheid met een representatieve en verzorgde uitstraling 

•Oog voor detail 

•Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift 

•Beheersing van de Duitse en/of Franse taal is een pré 

•Bereidheid om flexibele uren te werken met een beschikbaarheid van 32/40 uur per week 

Meen jij je toch te herkenning in het profiel maar voldoe je niet aan alle vereisten? Dan zijn we toch benieuwd naar je verhaal! 

Wat bieden we: 

Een afwisselende en uitdagende baan binnen een gepassioneerd team samen met een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden. De mogelijkheid om je te ontplooien en te kijken waar je echte competenties liggen eventueel ondersteund met opleidingen/cursussen. Verder krijg je ook speciale prijzen op de producten die we voeren. 

Hebben we je interesse gewekt? Dan praten we graag met je verder over de mogelijkheden!

Stuur ons je C.V. en motivatiebrief samen met een recente foto. We nemen dan binnen 2 weken contact met je op. 


Shoes & Shirts 

T.av. Véronique van den Eertwegh 

Info@shoesandshirts.nl

__________________________________________________________________________________________________________

There are currently no other vacancies but you can always send us an open job application. If your interests and qualities match a possible future vacancy, we will retain your application for one year.

Email us your open job application by sending an e-mail to:

info@shoesandshirts.nl

iDEAL Visa MasterCard American Express (SafeKey) Bancontact / Mister Cash SOFORT Überweisung